September 18

MYSTERIEUZE „BITCOIN MAN“ GEEFT BCH WEG ROND BAKKERSVELD, CALIFORNIA

Weinig dingen zijn beter in het leven dan gratis geld. Eén van die dingen is gratis Bitcoin, en dat is precies wat de inwoners van Bakersfield, Californië krijgen dankzij een mysterieuze „Bitcoin Man“. Of zijn ze dat? 

BITCOIN CASH MAN GIFTEN ALTIJD $1.000 IN BCH TO RANDOMS WHO SCAN A QR CODE

Bakersfield bewoners beginnen een reeks stickers op te merken die overal in de stad geplakt zijn – op metro’s, of op palen en palen langs de stoep Deze stickers hebben een QR-code, die bij het scannen de gebruiker onmiddellijk een som Bitcoin Cash stuurt.

 „Ik heb het nieuws gebeld en toen heb ik de bitcoin-app voor hun contactgegevens en e-mail gestuurd met de mededeling dat ik net deze rare betaling heb gekregen. Ik heb het gescand op een paal die een beetje schetsmatig is,“ zei Indiana Londen, een lokale inwoner, volgens een NBC-filiaal nieuwszender.

zijn mysterieuze, zelfverklaarde „Bitcoin Man“ werkt via een publieke Instagram-account waar ze beweren „$1.000 in Bitcoin Cash“ weg te geven die verborgen is in „vliegtuig [sic] zicht.“

De stunt lijkt een promotie te zijn die door Bitcoin.com is samengesteld om de interesse te wekken voor haar portemonneeservices en Bitcoin Cash. Backers van Bitcoin Era Cash geloven dat het de superieure versie is van de allereerste cryptocurrency, vandaar dat de persoon achter de speurtocht zichzelf de „Bitcoin Man“ noemt, in plaats van de „Bitcoin Cash Man“.
Gebruikers die het geluk hebben om op een van deze QR-codes te stuiten, zullen BCH ontvangen, niet BTC, ongeacht de claims van het weggeven van Bitcoin.

BAKERSFIELD RESIDENTEN STUMBLE UPON FREE CRYPTO SCAVENGER HUNT, REMAIN SKEPTICAL

Regardless of anyone’s personal choice between BTC and BCH, free cryptocurrency is free cryptocurrency, en inwoners van Bakersfield kunnen een stuk van de $1,000 taart claimen.

Toch zijn degenen die van de speurtocht hebben geleerd, hetzij door het persoonlijk te zien, hetzij door het lokale nieuws, sceptisch en terecht. De markt van de cryptocrènes is de laatste tijd het middelpunt geweest van een aantal hooggeplaatste zwendelpraktijken waarvan het mainstreampubliek de wind in de zeilen had kunnen krijgen.

Mensen zijn ook geconditioneerd om te worden leery van alles wat lijkt te mooi om waar te zijn, vooral wanneer er geen sprake lijkt te zijn van een vangst.

Maar het addertje onder het gras is gewoon om de bekendheid van Bitcoin Cash (BCH) en de gebruikers aan boord van de Bitcoin.com-portemonneeservice te verspreiden, wat volkomen onschadelijk is voor de marketing- en promotie-inspanningen van het bedrijf achter de website van Roger Ver-led.

Het werkt ook, omdat het al is opgestart op de sociale media en de ether heeft bereikt op de lokale nieuwskanalen. Of dit leidt tot adoptie van Bitcoin Cash is een ander verhaal, maar het is toch een leuk promotie-idee dat zeker niet-cryptogebruikers aan het woord laat.
Veröffentlicht18. September 2020 von admin in Kategorie "Bitcoin