Dezember 26

Tiden til vedtagelse af almindelig kryptobetaling er nu – PayPal CEO

KORT OM

  • PayPal-CEO Dan Schulman siger, at tiden er inde til, at kryptobetalinger bliver mainstream.
  • Schulman hævder, at han er fan af alle former for digitale valutaer.
  • Kontantbruget er faldende midt i nedfaldet fra COVID-19.

Eraen med mainstream-adoption for kryptobetalinger er nær ved ifølge PayPal CEO, Dan Schulman.

Efterhånden som flere forbrugere bliver kontantløse, bliver krypto- og digitale valutaer stadig mere populære.

Coronaviruspandemien udløser også et digitaliseringskvantespring af slags, der i sidste ende kan føre til en mere bredt funderet kultur med kontant jettisoning.

Paypal: Crypto-betalinger, der kommer i almindelig brug

I et interview med New York Times-spaltisten Andrew Ross-Sorkin på det igangværende Web Summit i Lissabon, Portugal, erklærede PayPal-direktøren, at COVID-19 fremskyndede den globale vedtagelse af kryptoer til digitale betalinger.

Ifølge Schulman sker der nu et meget kortere tidsrum, hvad der ville have taget tre til fem år.

Kommenterer potentialet for krypto og digitale valutaer til at blive mainstream, mente Schulman:

”Jeg tror, ​​at hvis du kan oprette et finansielt system, en ny og moderne teknologi, der er hurtigere, der er billigere, mere effektiv, er det godt at bringe flere mennesker ind i systemet, til inkludering, for at hjælpe med at reducere omkostningerne, for at hjælpe drive økonomisk sundhed for så mange mennesker […] Så i det lange løb er jeg meget bullish på digitale valutaer af enhver art. ”

Schulmans kommentarer kommer på baggrund af PayPal’s nylige strejf i kryptorummet. Tilbage i november erklærede PayPal-chefen, at global digital valutaoptagelse var et spørgsmål om „hvornår“, ikke „hvis.“

Ifølge en nylig undersøgelse foretaget af Mizuho Securities er omkring 65% af PayPal-kunder klar til at bruge krypto til onlinebetalinger. Faktisk har over en femtedel af virksomhedens 346 millioner aktive kunder allerede købt kryptokurver på platformen.

Kontanter er ikke døde endnu

Mens det coronavirus-inducerede digitaliseringskvantespring stadig er en høj mulighed, er kontanter endnu ikke døde, selvom brugen viser tegn på tilbagegang.

Ifølge en rapport på 184 sider om forbrugerbetalinger fra Den Europæiske Centralbank (ECB) er kontanter stadig den mest populære betalingsmetode i regionen.

Rapporten bemærker dog en betydelig ændring i betalingskulturen blandt forbrugere, der i vid udstrækning er drevet af forbedringer i elektroniske betalingskanaler og frygt for, at pengesedler er et medium til spredning af coronavirus.

Regeringens politik, der fremmer kontantløse transaktioner, får også flere virksomheder til at fjerne kontanter.

Med vigtige eurozone-finansinteressenter som ECB’s præsident, der taler for en digital euro, kan kontantanvendelse i det mindste i Europa muligvis leve på lånt tid. Faktisk forfølger flere regeringer suveræne digitale valutaer for at afværge konkurrencen fra private stablecoins.
Veröffentlicht26. Dezember 2020 von admin in Kategorie "Bitcoin